C6 kezdőlapnak | Kedvencekhez adom

Költöztető

Babzsákbirodalom

Ajánlom ismerőseimnek

morzsi 2007. június 01., péntek 11:29

Ha fontos számodra, hogy a szobádat könnyedén átrendezhesd, fiatalos, vidám és egyedi legyen, akkor válassz egy kényelmes Blup! babzsákfotelt és vegyél néhány falimatricát a falra!

A falimatrica

lények mindenüttlények mindenütt Emlékszem, gyermekkoromban a bátyám fura, színes betűmatricákkal állított haza és az összes heavy metal zenekar nevét kiragasztotta a tapétára, a szüleink legnagyobb örömére. Persze én is kunyiztam néhányat tőle, így az én falam sem maradt üresen. A betűmatrica, ha nem is őse, de valamiféle előde lehetett a falimatricának, amelyet ragaszthatsz meszelt falra, tapétára (akár fűrészporos tapétára is), üvegre, fémre, fára - a lényeg, hogy a felület sík legyen! A művelethez semmi másra nincs szükséged, mint egy kis türelemre és egy ollóra. A megvásárolt matricát akár egyben, akár részleteiben ragaszd fel a falra, majd távolítsd el a hordozó fóliát. Ha megunod, és másikra szeretnéd cserélni, akkor se ess pánikba! Az ábrák könnyen eltávolíthatók és nem hagynak nyomot a felületen.

A babzsákfotel

a Maharadja fotela Maharadja fotel A keleti legenda szerint egy indiai maharadzsa, aki rendszeres hátfájdalmakkal küszködött, hiába hívta orvosait segítségül, nem találtak végleges gyógyírt panaszaira. Egy nap azonban egyik ágyasa különleges ajándékkal lepte meg urát. Nagy zsákot varrt, melyet cseresznyemaggal töltött meg, és maga is meglepődött az eredményen: nemcsak hogy urának fájdalmai ellen kiváló ülőalkalmatosságot készített, hanem feltalálta a már modern korunkban is ismert és fogalommá vált bútordarabot, a cseppfotelt - hétköznapi nevén babzsákfotelt.

Természetesen ma már nem cseresznyemaggal töltik meg a fotelokat, hanem apró, antiallergén golyócskákkal. A fotelek több formában és számos színben készülnek. Lehet emblémázni őket szitanyomással vagy hímzéssel, de természetesen egyedi igényeket is kiszolgálnak a gyártók.

szeretnéd?szeretnéd?

A legnagyszerűbb, hogy gyermek méretben is kapható ez a vagány bútordarab. Bátran lehet cibálni egyik szobából a másikba vagy dögönyözni rajta a szomszéd kisgyermeket. Ha szeretnéd kipróbálni és megvásárolni a Blup! babzsákfotelt, akkor uzsgyi az üzletbe, de bérelheted bulira, rendezvényre vagy akár egyetlen napra is!

Ha játszol velünk, Blup!-fotelokat nyerhetsz!

Kapcsolódó linkek
Csak belépett felhasználók kommentezhetnek. Lépj be (az oldal tetején), vagy kattints ide a belépéshez.
Regisztrálni itt tudsz.