C6 kezdőlapnak | Kedvencekhez adom

Bűvös bolt

Vásárfia Antwerpenből

Ajánlom ismerőseimnek

morzsi 2008. november 02., vasárnap 14:07

Ha ebbe a városba készülsz, egy dolgot vigyél, de azt sokat! Manit!

Azt hittem, koszos lesz, uncsi és ronda. Ehelyett belekeveredtem egy pezsgő, vidám forgatagba, tele izgalmas bolttal. Első pozitívum, hogy a belga nép bringás társadalom. Ezt nem csak Antwerpenben tapasztaltam, de itt aztán nagyon. Ráadásul fantáziájuk is van. Számtalan vicces és színes bicaj tartozékot kapni.

gomba, gomba, gomba szex gombagomba, gomba, gomba szex gomba

A kedvenceim a csiricsáré táskák voltak, amit fiúk, férfiak, pasik is előszeretettel vásároltak és használtak. Meg is állapítottam gyorsan: a pasiknak jól állnak a színek! Itthon ilyen holmikat vajon miért nem lehet kapni?

huzigahuziga
Maradjunk a színeknél egy kicsit. Szebbnél szebb húzós bevásárló táskák is vannak ám. Ott nem divat, hogy minden vásárláskor nejlon szatyrot vesznek, majd kidobják (jó esetben szemetes zacskónak használják). Még a nagy bevásárlóközpontokba(!) is környezetbarát bevásárlótáskával érkeznek az emberek. Képzeld el, hogy egy neon zöld gurulós szütyővel indulsz el a boltba, megspékelve egy narancssárga művirág csokorral. Na ugye milyen vicces? Betévedtem egy karácsonyfadísz boltba is. Augusztusban. Nem is értem, miből él a néni. Ki vesz nyáron karácsonyfadíszt? És kinek jut eszébe halat rakni a fára?

halözönhalözön
Hát a belgáknak és nekem ez is bejött!

karácsonyfadísz nyáronkarácsonyfadísz nyáron

Mi van még? Jaaa igeen, a képregény-kultúra.

ez mind képregény ámez mind képregény ám
Az utcán lézengve egy halálfejes bicajtáskára lettem figyelmes, majd a boltra, ami előtt a canga állt. Na, itt minden volt: képregények halomban, Starwars jelmez, Barba papa, Pókember, hadd ne soroljam. Gyanítom, hogy ebben az üzletben az összes valaha forgatott és híressé vált filmhez kapcsolódó kütyüt megvásárolhatod.

Tessék spórolni, aztán irány Antwerpen! Ööö a katedrálisba azért ugorj be shopingolás után! az besztaz besztszupercsaj-ruciszupercsaj-ruci csokibolt is vancsokibolt is van megérkezett a Barbapapaaaa...megérkezeeettmegérkezett a Barbapapaaaa...megérkezeeett hannibálékat is megvehetedhannibálékat is megvehetedezt a fujjost ne vedd meg inkább!ezt a fujjost ne vedd meg inkább!

Csak belépett felhasználók kommentezhetnek. Lépj be (az oldal tetején), vagy kattints ide a belépéshez.
Regisztrálni itt tudsz.