C6 kezdőlapnak | Kedvencekhez adom

Budapest

Jön az Aranytojás!

Ajánlom ismerőseimnek

morzsi 2008. március 16., vasárnap 10:23

Legyen Öné az Aranytojás, és csatlakozzon a 2007. évi EU díjazottakhoz!

Azoknak, akik nem forgalmaznak ketreces tojást!

akitesz...akitesz...Aki tesz, az nyer A Compassion in World Farming (CIWF) azokat az európai élelmiszeripari vállalatokat jutalmazza, amelyek áttérnek nem-ketreces tojás árusítására és felhasználására.

Az Ön cége is lehet díjazott Amennyiben nem árul ketreces tartásból származó tojást, vagy tervezi, hogy 2012-ig megszünteti ezek beszerzését illetve forgalmazását.

Kapcsolat Keresse meg a CIWF-et és Magyarországon a Fauna Egyesületet, hogy megtudja, mit kell tennie, hogy pályázhasson az elismerésre!

Miért legyen Öné az Aranytojás Díj? Az állatok jóléte növekvő fontossággal bír az európai vásárlók körében. Az Aranytojás Díj arról tájékoztatja a vásárlókat, hogy vállalkozása egy jó ügy mellett kötelezte el magát. A tavalyi díjátadó a jó reklám mellett nagy visszhangot keltett a vásárlók körében is, akik még nagyobb figyelmet fordítanak az állatbarát tojásokra.

A 2008 áprilisában Brüsszelben és Londonban megrendezendő ünnepség díja Önre vár! élet a ketrecbenélet a ketrecben Mindenki csak nyerhet Leginkább a tojótyúkok, akik az Ön vállalásának köszönhetően végre kiszabadulhatnak a ketrecből.

A jövő fogyasztóiért való küzdelemben az Aranytojás Díj nem pusztán szimbolikus erejű. Komoly versenyelőnyt is biztosít, hiszen erősíti etikai profilját és kifejezi, hogy vállalkozása odafigyel a vásárlók igényeire.

" A CIWF Aranytojás Díja nemcsak nyomatékosítja folyamatos elkötelezettségünket az etikus beszerzés iránt, hanem fokozza fogyasztóink bizalmát a tojások eredetével kapcsolatban. Amellett, hogy kiadványaink és polc-tájékoztatóink segítségével állatvédelmi elkötelezettségünket széles körben megismertettük vásárlóinkkal, a tojáseladás terén 21 százalékos növekedést is elértünk idén." Frances Westerman, a Waitrose baromfi- és tojásbeszerzője

A győztesek büszkék a nem-ketreces tojásra "Nagyon büszkék vagyunk, hogy megnyertük ezt a díjat, mivel ezzel azt is elismerték, hogy elsőként Ausztriában elköteleztük magunkat a fenntartható fejlődés iránt." Alfred Matousek REWE Csoport Ausztria

"A McDonalds mindig büszke volt élelmiszer-beszerzési és szolgáltatási kultúrájának magas szintű normáira, és természetesen arra, hogy vezető iparági szereplőként tehet az állatvédelemért. Örülünk, hogy CIWF elismerte kemény munkánkat és kitartásunkat. Matt Howe Alelnök McDonald?s UK

A 2007-es Aranytojás Díjazottjai több mint 5 millió tojótyúkot szabadítottak ki a ketrecből. Ön is hozzájárulhat tojótyúkok újabb millióinak megmentéséhez.válassz!válassz!

Az Aranytojás Díj élelmiszer-politikai tevékenységünk fontos eleme. Célja a kapcsolatépítés az iparág szereplőivel. Azoknak a megjutalmazása, akik erőfeszítéseket tesznek a haszonállatok védelmének növelése érdekében azáltal, hogy milyen termékeket forgalmaznak.

Az élenjáró állatbarát cégek kitüntetése hozzájárul a fogyasztói tudatosság növeléséhez és elősegíti a hagyományosnál etikusabb állattenyésztési módszerekre való átállást.

Bővebben:Good Egg Awards

A Compassion in World Farming (CIWF) vezető nemzetközi gazdasági állatvédő szervezet. Célunk egy olyan világ megteremtése, melyben a haszonállatokkal könyörületesen és tisztelettel bánnak, valamint amelyben nem létezik kegyetlen nagyüzemi állattartás. FAUNA KÜLDETÉS A www.ciwf.org.uk oldalon további információkat kaphat a szervezetről és munkájáról.

A budapesti jelöltekről és a díjkiosztóról hamarosan beszámolunk!

Kapcsolódó linkek
Csak belépett felhasználók kommentezhetnek. Lépj be (az oldal tetején), vagy kattints ide a belépéshez.
Regisztrálni itt tudsz.