C6 kezdőlapnak | Kedvencekhez adom

Fesztivál

Hegyalja 2010. 07. 15. galéria

Ajánlom ismerőseimnek

C6 2010. július 15., csütörtök 23:59

A 2010-es Hegyalja Fesztivál második napjának képes összefoglalója.

Más(odik) nap, ideje volt végre pótolni a hiányt, mégpedig, hogy a fesztivál területén nem nagyon lehetett borhoz jutni (így fájós szívvel ugyan, de kénytelenek voltunk főhadiszállásunkat a szokásos pressartiststaffvip páholy helyett Rézangyaléknál berendezni, ezúton is köszi nekik a sok-sok áramért amit az akkumulátorainkba töltöttek és minden egyébért amit meg belénk - itt jegyeznénk meg, hogy nem a legjobb ötlet akkor zárni a hivatalos elemtöltő állomást, amikorra pont lemerül az összes-), első tippre a fősörsponzor jutott eszünkbe mint kizáró ok, de elvegyülve a Tokaj utcáin pincéző fesztivál-hordákba, rájöttünk, ennyi pincét egyszerűen képtelenség lenne beásni a fesztivál amúgy is szűkös területére, így a tőzsdei nap első fele a bortermelő őslakosoké marad áutszájd, míg zárás után a máskor teljesen helytelen borrasör, inszájd.

Pótlandó az előző napi lustulást, szaladgáltunk mindenfele, fotóztunk ahol tudtunk majd futi tova megint, így visszatért a jó öreg fesztiválfíling: mindenhol jártunk, de sehol se voltunk igazán.

Hegyalja Fesztivál 2010. 07. 15. Csütörtök
Deák Bill - Klikk a képre a galériához!Deák Bill - Klikk a képre a galériához! Groove Armada - Klikk a képre a galériához!Groove Armada - Klikk a képre a galériához! Heaven Street Seven - Klikk a képre a galériához!Heaven Street Seven - Klikk a képre a galériához! Irie Maffia - Klikk a képre a galériához!Irie Maffia - Klikk a képre a galériához! Road - Klikk a képre a galériához!Road - Klikk a képre a galériához! Supernem - Klikk a képre a galériához!Supernem - Klikk a képre a galériához! Kőhalmi Zoltán Standup - Klikk a képre a galériához!Kőhalmi Zoltán Standup - Klikk a képre a galériához! The Carbon Fools - Klikk a képre a galériához!The Carbon Fools - Klikk a képre a galériához!