C6 kezdőlapnak | Kedvencekhez adom
 
Bemutatkozás

Miért van a C6?

Neked is eleged van abból, hogy legalább húsz ablakot kell megnyitnod ahhoz, hogy olyan információk birtokába juss, amelyek mindennapi életed kényelméhez szükségesek?
Nos, nekünk is!
Mivel az elégedetlenség az élet megrontója, szeretnénk nektek és magunknak is megkönnyíteni az információk áramlását a C6 Közösségi Portállal.

Jó, de hogyan?!

Láttál már olyan portált, amelyik szól, ha szeretteidnek ajándékokat kell venned/készítened? Olyat, amelyik zenél neked és közben értesít az éppen aktuális árfolyamokról? Olyat, ahol chatelhetsz is, és aminek te magad is írója lehetsz? Olyat, ami nem túl multi és nem túl píár, de nem is gagyi?

Most mutatunk!

A C6 Közösségi Portál alkotói a WebXtreme szolgáltatással lehetőséget biztosítanak számodra, hogy mindaz, amit használsz a neten és a számítógépen, egy helyre kerüljön. A szolgáltatás lényege egy mondatba sűrítve: képzelj el egy olyan virtuális íróasztalt, amelyen minden számodra kényelmes eszköz megtalálható.

Rádiózz!

Utálsz megkukulva ülni a gép előtt? Nálunk nem kell! Ha szereted az igényes zenét és sallangok nélküli adást, hallgasd a C6 rádiót! Zenei főszerkesztőnk és csapata mindent megtesz azért, hogy a fületeket vájja, a számítógép előtti nyugodt püffedéseteket szétzilálja.

Chatelj!

Ha az interneten szeretnél ismerkedni, mert kényelmesebbnek és biztonságosabbnak tartod, mint a kocsmában számolatlanul fizetni a bambit, használd ki a C6 chat szolgáltatását. A chat közösségformáló erejét már sok ember megtapasztalta. Tartós barátságok, hosszú párkapcsolatok, házasságok bizonyítják ezt. A rendre és a fegyelemre a C6 Közösségi Portál operátorai figyelnek.

Írj nekünk!

Egy író rejtőzik benned? Csalogasd elő! Cikked a Kultúra, a Kultusz vagy a Glóbusz rovatokhoz kapcsolódjon. Az írások legjobbjait feltesszük honlapunkra, szerzőiket pedig megajándékozzuk. Annak, aki szerkesztőink értékelése alapján nagyon tehetségesnek találtatott, folyamatos lehetőséget biztosítunk a publikálásra.

Olvass minket!

Rovatainkat 6-7 éve a médiában tevékenykedő, tapasztalt újságíró gárda szerkeszti és írja. Egyedi hangvételű cikkeinkben ajánlunk és kritizálunk, felfedezünk és újra felfedezünk, értéket mentünk és értéktelent rombolunk.

Miről szólnak rovataink?

Kultúráról, Kultuszról, Glóbuszról. Az új, a divatos, a "premier" bemutatása mellett folyamatosan írunk a kevésbé ismert, kevésbé reklámozott, ám annál értékesebb eseményekről/művekről/személyekről/helyszínekről is.

Kultúra
a Tévézzé!ben filmet ajánlunk (nem tv-újságos módon);
a Fikázóban keményen kritizálunk;
a Hangban könnyű és friss és jó, emelett könnyű és nem friss és jó zenékről írunk;
a Betűben régi és új olvasnivalókról elmélkedünk;
a Nehagydki!ban izgalmas kulturális programokról szólunk.

Kultusz
A Dizájnban az észbontóan furcsa és/vagy gyönyörű tárgyakat (és alkotóikat) gyűjtjük;
a Budapest a városban élő érdekesnek kikiáltott épületeket/területeket/fazonokat mutatja be;
a Bűvös boltban azokról a főként budapesti boltocskákról írunk, amelyek valamilyen szempontból különlegesek;
az Öltöztetőben könnyedén (és nem mindig komolyan) szólunk a divatról;
a Költöztetőben ingatlanos témában értekezünk;
a Kérdőjel!ben ismeretterjesztünk;

Glóbusz
Az Outlookban külföldön élő barátaink számolnak be tapasztalataikról, ezen kívül városajánlók, utazási hírek találhatók itt;
az Utazóban havonta más helyszínt mutatunk be részletesen, sok fotóval;
a Kinehagyd!ban a külföldi kulturális programokat gyűjtjük nektek össze;
a Kalandban extrém sportokról, egzotikus tájakról, túrákról, hátizsákos barangolásokról olvashattok;
az Így utaztok ti olvasóink (akik itt íróinkká is válnak) rovata;
a Gasztrokalandban elmondjuk nektek, hogy hol és mit érdemes enni, inni.